top of page
STD (20 of 20).jpg

VOORAF

Wat moeten jullie aan veel dingen denken op dit moment. Maak je geen zorgen, tijdens de kennismaking denk ik graag mee.

Wij plannen een online kennismakingsgesprek waarin we bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Zowel jullie als ik weten snel of ik als fotograaf pas bij jullie dag. 

Werkwijze bruiloften: Over mij
1W7A8509.jpg
Werkwijze bruiloften: Diensten

JULLIE DAG

Ik ben altijd eerder op lokatie om te laten weten dat ik aanwezig ben. Mijn apparatuur zal ik klaar zetten en ga meteen aan de slag.  
Door het vastleggen wat er op het moment gebeurd, zul je mij weinig horen en zien. Het vertrouwen die ik van jullie heb gekregen, zal ervoor zorgen dat ik jullie ontzorg als bruidsfotograaf. 
Belangrijk is, dat ik midden in de emoties de dag vastleg. Tijdens het feest beweeg ik bijvoorbeeld mee (dansje tussen de feestgangers), want zo mis ik niets van de acties op de dansvloer. Maak je geen zorgen, ik zal de show niet stelen.

Werkwijze bruiloften: Over ons

NA DE BRUILOFT

You will forever be my always

Na de bruiloft krijgen jullie binnen 5 dagen een preview van de reportage. Daarna ga ik aan de slag met de overige foto's, hiervan zal ik een selectie maken van jullie dag en deze zullen bewerkt worden in mijn stijl. Dit zal ongeveer 8 weken duren.


De foto's  krijgen jullie in hoge resolutie in een online gallerij. Via de gallerij kunnen jullie de foto's ook met jullie naasten delen.

3V9A0290.jpg
Werkwijze bruiloften: Over mij

IK WIL EEN KENNISMAKINGSGESPREK

Tel.: +31 (0) 649351628

  • Instagram
  • Facebook

Bedankt voor de inzending!

Werkwijze bruiloften: Neem contact op
bottom of page